Wonen op Sportlaan 

Aan de Sportlaan en aan de Burgemeester Mijnlieffstraat heeft De Waerden een aantal appartementen. In één van deze appartementen heeft De Waerden een kantoor en aanloopruimte. Naast de gemaakte begeleidingsafspraken kunnen de clienten 24 uur per dag, 7 dagen per week, gebruik maken van Beeldzorg. Daarnaast kunnen zij in de nacht ook, wanneer dit nodig is, contact opnemen met de slaapwacht van locatie Pareauhof. Bij de aanloopruimte kunnen de bewoners terecht van 9.00 uur 's morgens tot 's avonds 21.00 uur. Bijvoorbeeld voor een praatje, om samen een kopje koffie te drinken of om gezamelijk te eten. Er is begeleiding aanwezig.

De omgeving

Het winkelcentrum is op loopafstand en het treinstation is met de fiets snel te bereiken. De medewerkers die ondersteuning bieden aan onze cliënten bij locatie Sportlaan zijn onderdeel van een groter team dat de ambulante dienstverlening verzorgt voor mensen met een verstandelijke beperking in Anna Paulowna en omgeving.

Samen met het netwerk

Een persoonlijk begeleider organiseert samen met de cliënt en het netwerk van de cliënt de ondersteuning die nodig is voor een gelukkig leven en het hebben en houden van een gezonde leefomgeving. Vanuit een vertrouwde basis zorgen we dat iemand zich kan ontplooien. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de bestaande mogelijkheden in Anna Paulowna en omgeving.

Persoonlijke ondersteuning kan thuis plaatsvinden en er kan gebruik gemaakt worden van Beeldzorg.

Adres
Sportlaan 18
1761 ZB Anna Paulowna